Medvind..maybe..maybe not...

Ja, kanske jag har lite medvind nu...äntligen får vi hoppas :) Ska på en anställningsintervju i morgon i Luleå och det känns bara så bra. Ett vikariat till och börja med men med chans till förlängning. Är ju toppen för då kanske jag kan få in en fot i alla fall.
Och bonusen på det är att det kanske blir lite extra pengar i börsen oxå. Så nu håller jag tummar och tår att det ska gå vägen!!! :)

I övrigt så lånade jag päronens våg idag när jag var på besök. Och jag säger bara..vojne vojne :( Usch så hemskt det var...nu finns det fanimej ingen återvändo. Måste få bort  20 kg och det jävlar snabbt som ögat. Försöker övertala päronen att köpa ett löpband. Har bannemig inte råd själv. Så vi får väl se om de hakar på min idé.

Nä, nu måste jag ner i förrådet o leta reda på mina betyg.


Kramar // I.
Dag 2

Ännu en dag utan godis och diverse andra sliskigheter. Har tyvärr fuskat med ett glas läsk..och det var inte medvetet utan mer en gammal vana som gjorde att jag hällde i mig det. Men se nu är det färdigfuskat. Ingen läsk heller hädanefter. Vill bli frisk så man orkar gå ut och promenera. Bara det jag var iväg och handla nu på eftermiddagen och då åkte jag ändå bil så blir jag helt slut. Känns att orken inte på något sätt är vad den borde :( Men det tar väl någon vecka innan man är helt återställd har jag en känsla av. Äter ju penicillin än..och bara den gör ju att man blir trött.

Nå, jag har iaf orkat städa ut julen så gott som helt. Har 2 stjärnor kvar som ska tas ner men i övrigt så är den nedpackad. Känns skönt även om det blir tomt men men kommer en ny jul igen och förhoppningsvis så får jag packa upp den på ett nytt ställe nästa gång.

Annars har M åkt hem idag till sitt idag. Lika trist, tomt och tyst är det när hon far..även om grabbarna är ett sällskap så är det ändå inte på samma sätt. Men men..är lika bra och vänja sig. Så är det när ens barn blir vuxna och har sitt eget liv. Snart sitter jag väl här helt själv och har ingen hemma. Vilken omställning!!!
Summering

Julen har hunnit avverkas och julafton firades med päron och syskon i vanlig ordning. Juldagen drog vi på fest till bror och syster och några goa vänner. Kvällen började trevligt men slutade i kaos!!! Annandagjul var vi hemma o tog det bara lugnt.

Det gamla året avslutades och det nya firades in med tre-rätters middag med kidsen hos päronen o hela syskonskaran.

Tror vi har ett behov av att umgås med varandra eftersom vi vet att snart kommer våra kära bröder, morbröder och söner vara borta en lång tid framöver. Känns konstigt att veta att man inte kommer att träffa dem på länge.

Inga nyårslöften iaf..de bryts bara ändå.

Sen lagom till trettonhelgen så åkte jag på världens flunsa..har vart riktigt skitdålig. Är först nu jag börjar känna mig på väg tillbaka.

Idag har jag även börjat mitt nya liv. Nu är det slut på godis, fika och läsk. Måste verkligen ta tag i det här med vikten för jag har en känsla av att den skenat iväg ordentligt de sista månaderna. Är tur jag inte äger en våg..för jag skulle nog få en chock om jag ställde mig på en. Är ju snart sommar och jag vill f-n inte se ut som en flodhäst längre :(