Snöstorm

har det varit sen igår kväll..snön har vräkt ner (och det snöar än) och blåser :( Trotsade vädergudarna iaf och åkte med K och hälsade på systeryster en sväng o vädrade näsan lite. Blir så trist o sitta hemma o städlusten var allt annat än på topp idag. Får bli i morgon istället...kanske ;)

I övrigt så tjänade jag mig 600 spänn så där bara rakt av idag :) Sålde mitt guldarband som bara legat i byrålådan och skräpat. Har av någon anledning slutat gilla guld..föredrar silver istället just nu.

Nu lite glöggkok o sen blir det o fixa middag. Vi hörs,

Kram // I.
Onsdagmorgon

Morrn,
Har väckt S för att han inte skulle missa bussen och sen kunde jag inte somna om. Så idag blev det en tidig morgon. Istället har jag roat mig med att ligga o surfa på datorn.Var -21, 7 i när jag slog upp ögonen men nu har den jobbat sig upp några grader till -14, men inte alls lika fint som igår :( Är mulet, disigt o snön faller. Men bättre än kylan iaf. Blir nog en prommis så småningom.

Är inne i en period då jag känner att tankarna går fram o tillbaka. Då är promenader kanoners för man får rensa hjärnan ordentligt. Kanske är inne i en slags livskris av något slag. Allt känns bara som att jag hela tiden får kämpa i motvind..en del har jag mig själv att skylla för..men annat inte. Att hinna med det man vill under en livstid känns helt omöjligt att uppnå. Och jag får allt vackert infinna mig i att det är så. Men det känns frustrerande att livet rusar iväg och att inte kunna göra något åt det..jag vill ju en hel massa. Men det kostar pengar och i den situation jag befinner i så lär det inte inträffa de närmsta åren..och den dagen det kanske är en möjlighet då är det väl bara inse att jag börjar närma mig 50.

Många skulle nog säga att 50 inte är någon ålder..men för mig känns det som att det börjar vara försent för att dra igång något större projekt. Men jag kanske inte har samma inställning den dagen..vi får väl se helt enkelt.

Nu dags för lite käk innan det är dags för tvätteriet!!

Kram// I.
Sol i December

Tog mig en prommis idag eftersom temperaturen är humanare idag än igår. Fick så fina bilder av solen som sken mot de rimfrostiga träden. Så bilderna får tala för sig själva :
Lite av varje

Dagarna bara rusar iväg så jag har inte haft tid o skriva. Är ju positivt i sig för vore hemskt om de sniglade sig fram. I måndags blev det Lule för storhandling för att fylla på skafferi o kyl som i det närmaste började va tomt. Passade på att inhandla lite bakgrejer oxå så nu har jag faktiskt vart rejält huslig o bakat både lussebullar, morotskaka, rull-och drömtårta o grabben bakade chokladrutor. så nu får det räcka med julbak för iår...känns det som i skrivande stund.

Annars så har termometern krypit ner till -20 o verkar ska bli kallt de närmaste dagarna. Inte för att det nu stör mig nämnvärt..ska ändå ingenstans denna helg så jag kan lika gärna mysa på inne. I morgon vankas det ju Idolfinal. Hoppas verkligen att Jay vinner..han är bara bäst!!!

Nu ska jag hoppa i ett bad..o sen se hockeyn.


Kram // I.
Tillbaka i bloggvärlden

Nu är jag tillbaka i bloggvärlden..trots att jag bestämde mig för att inte återvända för snart ett år sedan. Men av någon konstig anledning så har jag saknat att skriva. Även om jag inte alltid har så mkt att skriva om. Sen får vi väl se hur länge suget håller i sig.

Har hänt en hel del iaf sen sist..bla
* så har jag blivit arbetslös o går nu hemma hela dagarna. Skönt än så länge..men antar att jag kommer att ledsna på det oxå så småningom om inte något nytt jobb dyker upp.


* Har definitivt bestämt mig för att flytta..nu har jag inte jobbet som hindrar mig längre och jag känner att det är dags för ett miljöombyte på många sätt.


* Har dragit igång min sksan..avverkat två månader av totalt 60.Så nu återstår bara 58. Långa månader och år men jag ska fanimej klara det. Finns ingen återvändo.


Nå, är väl det som hänt i stora drag. I går var det dags o fylla på skafferiet o kylen som i det närmaste gapade tomt. Passade på och handla lite bakingredienser..så nu är planerna på att baka lite under veckan. Måste ju hitta på något nu när man går hemma hela dagarna. Annars går dagarna så otroligt sakta.

Nä, nu är det dax att hoppa i kläderna o sätta igång med lite sysslor.

För alla er som gillar julmusik, lyssna på : http://www.julradio.seKram // I.